Бели Принцесни Бебешки Ботушки за Най-Малките

Подготовка за изпращане: 1 работен ден
Доставка: Цената не включва евентуални разходи за плащане проверете методите на доставка
Цена: 25,00 лв. 25.00
ilość бр.

изберете вариант

добавете към списъка с желания
* - Полето е задължително

Описание

Имаме честта да ви представим нашите уникални бебешки ботушки - истинска хармония между прекрасен дизайн и безпрецедентна елегантност, които ще разцъфнат на крачетата на вашите малки съкровища. Тези сладки ботушки в бял цвят, деликатно лакирани, украсени с панделка, са есенцията на стил и удобство за най-младите потребители.

Нашият основен приоритет е да осигурим на вашите малчугани максимален комфорт и безопасност. Затова нашите бебешки ботушки са изработени от най-висококачествени материали, за да предпазят деликатната кожа и крачетата на вашите малки съкровища. Уникалният дизайн с панделка добавя очарование и прави тези ботушки изключителни, идеални допълнение към всяка стилна комбинация.

Красотата и елегантността вървят ръка за ръка с функционалността. Нашите бебешки ботушки са внимателно проектирани, за да осигурят подходяща поддръжка за естественото развитие на крачетата, подпомагайки първите стъпки на вашето дете и стимулирайки малките крачета към правилния растеж.

Като опитни дизайнери и производители знаем, колко важно е да се съчетава стилът с траен материал. Затова нашите ботушки са внимателно лакирани, за да запазят своя уникален вид за дълго време, бъдейки ръка под ръка с вашите малки съкровища във всяка специална момент.

Поканете магията на нашите бебешки ботушки - идеалното съчетание на красота, елегантност и функционалност. Създайте незабравими спомени с нашите ботушки, които ще подчертаят специалността на вашите най-ценни съкровища. Вече налични в нашия магазин!

Возраст Длина стельки
0-6 месяцев 11 cm
6-12 месяцев 12 cm
12-18 месяцев 13 cm

Транспортни разходи Цената не включва евентуални разходи за плащане

Страна на доставка:

Отзиви за продукти (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium