Начини за плащане

В зависимост от стойността на поръчката, избрания начин на доставка и вашите собствени предпочитания можете да изберете един от следните начини на плащане:

  • Превод - плащането трябва да се извърши на посочения номер на банкова сметка, който ще ви предоставим в имейла, потвърждаващ приемането на поръчката. Можете да направите превода онлайн, в пощата или в банка. След като плащането бъде кредитирано по сметката ни, ще започнем да обработваме поръчката.

     

  • Наложен платеж - плащате в брой при получаване на стоката (на куриер, пощальон или в българска поща - в зависимост от начина на доставка). Този метод на плащане е свързан с по-висока такса за изпълнение на поръчката, която не се прилага за други такси.

     

  • Електронно плащане - най-удобният и сигурен начин за депозиране чрез интернет. В нашия магазин използваме платежните системи PayPal, Sofort, SumUp, към които ще бъдете пренасочени, за да извършите плащането. Целият процес се извършва бързо и сигурно заедно със SSL - вие избирате вашата банка и извършвате плащането.

 

Плащане с кредитна карта:

 

Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля свържете се с нас чрез формата за контакт на info@zoyafashion.bg

Екипаж на магазина

ZOYA Fashion - Рокли за момичета, официални рокли за деца, шаферки, идеални за партита, сватби, първо причастие, кръщене, рождени дни.

нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium