Защо си струва да купувате детски дрехи онлайн? 0
Защо си струва да купувате детски дрехи онлайн?

Удобно, бързо и удовлетворяващо. Пандемията допълнително ускори това, което изглеждаше неизбежно. За какво говорим? Разбира се, за онлайн пазаруването. Оказва се, че това е един от любимите начини на много майки да попълнят детския гардероб с детски дрешки и рокли за момичета. Защо тази тенденция става толкова популярна? Четете нататък!

Прочетете още »
Как да изберете облекло според характера на вашето дете? 0
Как да изберете облекло според характера на вашето дете?

Знаете ли, че такива черти като характер или личност на детето зависят, наред с други неща, от гените? Въпреки че не можете напълно да контролирате тези аспекти, е важно да помогнете за тяхното формиране и да им позволите да се изразяват още от самото начало! Детето, като всеки малък човек, има своите настроения и предпочитания, които не само трябва да се вземат под внимание при ежедневните решения, като например обличане, но преди всичко трябва да се уважават, подкрепят и развиват.

Прочетете още »
Отвъд Розовото и Синьото: Защо Неутралните Цветове Печелят Сърцата на Родителите 0
Отвъд Розовото и Синьото: Защо Неутралните Цветове Печелят Сърцата на Родителите

Задявате ли се от розовото и синьото? Заложете на неутрални цветове в детските дрехи. Розова рокля за момичето, син комбинезон за момчето... Въпреки че малките деца малко се различават помежду си, обществото от самото начало на живота изисква видимо определяне на пола в техните дрехи. Но все повече родители се противопоставят на тези изисквания и залагат на дрешки в неутрални цветове.

Прочетете още »
Важността на първите обувки: Как да изберем правилно за нашите малчугани 0
Важността на първите обувки: Как да изберем правилно за нашите малчугани

Малки и сладки детски обувки често се избират от бъдещи майки като аксесоар за съобщаване на радостната новина до близките. Такива обувки обаче служат не само като символ на очакването за потомство, но преди всичко за защита на нежните крачета от студа. Но наистина ли са необходими? Какво е важно да знаете преди да купите първия чифт обувки за детето?

Прочетете още »
От Скромност до Пищност: Пътуването на Празничната Рокля През Вековете 0
От Скромност до Пищност: Пътуването на Празничната Рокля През Вековете

Някога ли сте се чудили откъде идва традицията за носене на бяла празнична рокля? Това е повече от просто облекло, това е символ на чистота, невинност и радост, който векове наред придружава един от най-важните сакраменти в живота на детето. Празничната рокля не е само отражение на дълбоките религиозни стойности, но също така и фасциниращ елемент на културата, който се е развивал през годините, отразявайки променящите се модни канони, социални очаквания и духовно търсене.

Прочетете още »
Идеалната Бяла Рокля за Всяка Специална Повод: Вашият Пътеводител 0
Идеалната Бяла Рокля за Всяка Специална Повод: Вашият Пътеводител

Бялата рокля, която е квинтесенцията на чистотата и елегантността, не е само традиционен избор, но и символ на изключителни моменти в живота на вашето дете. Разбирайки колко е важно в тези моменти вашата дъщеря да се чувства специална, в тази статия споделяме нашия богат опит и специализирани познания. Нашата цел не е само да ви представим прекрасни предложения за рокли от колекцията на Zoya Fashion, но и да гарантираме, че избраната творба ще бъде синоним на комфорт и радост за вашата малка принцеса.

Прочетете още »
Стилни Великденски Рокли за Момичета 2024 0
Стилни Великденски Рокли за Момичета 2024

Великден наближава, а вие все още не знаете какво да облечете на детето за празничната семейна закуска? Искате вашето малко момиче да изглежда стилно и елегантно в този ден? Тази статия е точно за вас!

Прочетете още »
Самостоятелно празнуване на Международния ден на жената: Идеи и стил 0
Самостоятелно празнуване на Международния ден на жената: Идеи и стил

В Международния ден на жената дамите не трябва да чакат подаръци от мъжете. Могат сами да си доставят радост! Важно е да учим момичетата на това от най-ранна възраст. Вижте нашите идеи за този специален празник и научете каква рокля за момиче ще бъде подходяща за такъв повод.

Прочетете още »
За какво трябва да помните, купувайки обувки за дете? 0
За какво трябва да помните, купувайки обувки за дете?

Обувките за деца са един от най-важните елементи на облеклото, на който всеки родител трябва да обръща внимание. И не става дума само за техния вид и съответствие с детската гардероба! Добре подбраните обувки имат огромно влияние върху развитието и здравето на крачетата на малкото дете. Какво следователно е важно да знаете преди покупката на обувки за дете? Продължете да четете!

Прочетете още »
Малък ангел, или комуния 2024 0
Малък ангел, или комуния 2024

Съвсем скоро, след миг, идва май и с него започва сезонът на комуниите. Това е едно от най-важните събития в живота на вашата дъщеричка – всяко момиче иска тогава да изглежда завладяващо. Затова си струва още отрано да помислите за стилизацията за този голям ден на вашето дете.

Прочетете още »
Съвършената Стилизация за Първо Причастие: От Венци до Аксесоари 0
Съвършената Стилизация за Първо Причастие: От Венци до Аксесоари

Модерна и удобна рокля за първо причастие е едно, но за да придадете на тоалета наистина уникален вид, обърнете внимание на елегантни и привличащи вниманието аксесоари. Какво да изберете за стилизацията на първото причастие, така че да изглежда изискано и в същото време впечатляващо? Разберете!

Прочетете още »
Какви стайлинг аксесоари за момиче да изберете? 0
lenta za kosa, bebeshki lenti za kosa, shtipki za kosa, chorapi, dŭlgi chorapi, bebeshki chorapi, chorapi do kolyanoto, det·ski chorapogashtnitsi, det·ski chorapogashti, chorapi nad kolyanoto, momiche, dete, momicheta, detsa

Искате ли дъщеря ви да изглежда най-красива в момичешка рокля по ваш избор? Изберете модни аксесоари за него! Необходима ви е само една гривна или интересни чорапи с помпони, за да промените изцяло тоалета си. Тествайте, играйте си с модата и вижте кои аксесоари ще подхождат най-добре на характера на вашето дете.

Прочетете още »
Как да облечете момиче в бляскав стил? Вижте нашите предложения 0
Как да облечете момиче в бляскав стил? Вижте нашите предложения

Богата класика - така можете да опишете накратко бляскавия стил. Елегантност, която привлича вниманието ненатрапчиво с деликатен блясък от пайети или бижута. Квинтесенцията на женствеността и шика, за които много малки момичета мечтаят, когато пораснат. Можете да ги сбъднете сега, като създадете красиви бляскави стилове с рокли за момичета.

Прочетете още »
Кръщене на бебе - първа рокля за момиче 0
Кръщене на бебе - първа рокля за момиче

Кръщенето е първото толкова важно семейно събитие в живота на вашето дете. Обикновено това е и първата възможност за останалата част от семейството да посрещне нов член в групата си. Ако искате дъщеря ви да изглежда страхотно на този ден, изберете официална рокля за момиче за специален повод.

Прочетете още »
Рокли за момичета, които обичат да блестят! 0
Рокли за момичета, които обичат да блестят!

Всеки родител знае, че децата са различни – едни са скромни и тихи, а други уверени, които обичат да са център на внимание и... да блестят! За такива малки звезди си струва да изберете стилове, които ще ги накарат да се почувстват не само красиви, но и уникални.

Прочетете още »
Какво да облече едно момиче за сватба в студените дни? 0
Какво да облече едно момиче за сватба в студените дни?

Сватбите често се планират много предварително. Понякога отнема две години! Ето защо е трудно да се предвиди какво ще бъде времето в този конкретен ден. Сватбените церемонии обикновено се организират през пролетния, летния и ранния есенен сезон. Дори и тогава обаче времето обича да си прави номера. Сватбеният ден може да бъде хладен, дъждовен и ветровит.

Прочетете още »
Семейна фотосесия с фотограф – какво да облекат децата, за да са красиви снимките? 0
Семейна фотосесия с фотограф – какво да облекат децата, за да са красиви снимките?

Планирали ли сте семейна фотосесия с фотограф? Такива снимки са чудесна идея за запечатване на моментите, прекарани заедно. Със сигурност много пъти ще преглеждате семейните албуми и ще си спомняте с копнеж за онези необикновени моменти. Дори когато децата ви напуснат семейния си дом, за да изследват света сами.

Прочетете още »
Костюмирано парти или как от рокля за момиче да измислим красив тоалет 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Скоро дъщеря ви ще отиде на първото си костюмирано парти. Това е специален и трогателен момент за вас. Искате ли да изглежда перфектно на този ден? Имате стотици идеи за стайлинг в главата си, но не знаете коя да изберете?

Прочетете още »
Поли за момичета - какви модели можете да изберете за дъщеря си? 0
det·ski poli, det·ski poli ot tyul, det·ska pola pachka, det·ski poli tutu, poli za momicheta, detsa, momicheta

Не всички момичета обичат рокли. Някои млади дами се противопоставят на конвенциите и предпочитат да избират различен вид облекло за специални поводи. Все пак има начин да съчетаете работата с удоволствието. Вместо рокля за момиче, изберете пола за дъщеря си! Ще бъде едновременно удобно и подобаващо елегантно.

Прочетете още »
Как да изберем размера на дрехите на детето? 0
Как да изберем размера на дрехите на детето?

Вероятно не веднъж сте купували дрехи за дете в Интернет - например официална рокля за момиче с размер 134 - и се е оказвало, че ръкавите са твърде къси или талията е твърде тясна. Пазаруването е особено трудно, когато не можете да пробвате дрехите на вашето бебе веднага, просто трябва да приемете уверенията на производителя.

Прочетете още »
Как да облечем момче за сватба? 0
Как да облечем момче за сватба?

Когато става въпрос за избор на момичешка рокля за сватбено тържество, изборът изглежда очевиден – трябва ви само официална рокля за специални поводи, хубави обувки и готово! Когато обаче темата е за момче...

Прочетете още »
Каква рокля за момиче за лятото? Разбира се, с цветя! 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Колкото по-топли са дните, толкова по-охотно посягаме към тази дреха. Той е лек, ефирен, фин и момичешки. Можете идеално да го съчетаете с допълнителни аксесоари, като например красива шапка, която да ви предпази от суровото слънце. За какво се отнася? Разбира се, за рокля за момиче!

Прочетете още »
Вече е на годинка! Каква рокля за момиче за такъв важен повод? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Гледате малката си дъщеря и се чудите кога е минало това време? Току-що сте държали бебе в ръцете си и сега вашето бебе интензивно изследва света и се опитва да направи първите си стъпки. Това е специален момент за един от тях - първият рожден ден на вашето дете! Празнувайте, за да бъдете запомнени възможно най-добре.

Прочетете още »
Как да организираме честването на Първото Свето Причастие? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Първото Свето причастие е важно събитие в живота на едно дете. Освен целия сакрален аспект, това обикновено е първото толкова голямо парти в живота му, по време на което цялото внимание е насочено към малко дете. Организирането на семейно тържество, изборът на рокля за първо причастие на момиче е истинско предизвикателство. Добре е да се подготвите добре за този ден, за да имате красиви спомени.

Прочетете още »
Бохо сватба с вкус – каква рокля да изберете за вашето дете? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 6

Сватбите в бохо стил са все по-чест избор сред младите двойки. Предпоставката на бохо стила е простотата, близостта до природата и съчетаването на етнически, хипи и цигански влияния. Това е стил за двойки, които обичат да нарушават конвенциите, креативни са и традиционните сватби не са техният стил.

Прочетете още »
Ролята на малката шаферка на сватба 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 5

Малките момиченца мечтаят да станат шаферки на сватба. Тогава те се чувстват оценени и важни. Ако във вашето семейство или приятели има момиче на възраст между 3 и 9 години, можете да го помолите да играе ролята на малка шаферка на вашата сватба.

Прочетете още »
Как могат да участват децата в сватбата? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 4

Децата обикновено предизвикват топли чувства у възрастните и предизвикват усмивка на лицата им. Особено по време на тържества като сватби, гледката им е трогателна. Освен това такива моменти най-често остават в спомените на гостите. Ако имате деца в семейството си, трябва да ги включите да помогнат в този важен ден.

Прочетете още »
Как да облечете дете за специални поводи? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 3

За дете, както и за възрастен, една официална рокля не е достатъчна. През годината то ще участва в различни тържества – по-малко или по-тържествени, в училище, със семейството или приятелите. Добре е роклята за момиче да отразява този характер и да дава на детето усещане за увереност и свобода.

Прочетете още »
Роклята добра идея ли е за коледен подарък за момиче? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 2

Подаръкът за дете - без значение дали е рокля или нещо друго - трябва да бъде радост преди всичко за него. Не се опитвайте да накарате детето си да стане малка принцеса, ако то очевидно има различни вкусове и предпочита пожарна кола, отколкото дори най-бляскавата рокля за момиче.

Прочетете още »
Как да облечем момиче за сватба? Ще бъде модерен през сезон 2022 г 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Лесно е да прекалите, когато избирате момичешка рокля за сватбено тържество. Поради липсата на единен дрескод за децата, ние често обличаме децата си в тонове на волани или напротив - залагаме на стереотипния, сладък стил. Междувременно детската мода ни позволява да имаме повече свобода, да играем със стилове и цветове. Роклите за момичета могат да бъдат стилни и в същото време подходящи за възрастта на детето.

Прочетете още »
Модни тенденции за причастие 2022 г 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli, ofitsialni rokli za detsa, shaferski rokli za detsa,

Подходящият декор за първо причастие е и единствената, уникална рокля за момиче. Такъв, който ще подчертае настроението на церемонията и ще създаде добро настроение на дъщеря ви. Направете го елегантно и удобно.

Прочетете още »
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium