Стилни Великденски Рокли за Момичета 2024 0
Стилни Великденски Рокли за Момичета 2024

Великден наближава, а вие все още не знаете какво да облечете на детето за празничната семейна закуска? Искате вашето малко момиче да изглежда стилно и елегантно в този ден? Тази статия е точно за вас!

Прочетете още »
Самостоятелно празнуване на Международния ден на жената: Идеи и стил 0
Самостоятелно празнуване на Международния ден на жената: Идеи и стил

В Международния ден на жената дамите не трябва да чакат подаръци от мъжете. Могат сами да си доставят радост! Важно е да учим момичетата на това от най-ранна възраст. Вижте нашите идеи за този специален празник и научете каква рокля за момиче ще бъде подходяща за такъв повод.

Прочетете още »
За какво трябва да помните, купувайки обувки за дете? 0
За какво трябва да помните, купувайки обувки за дете?

Обувките за деца са един от най-важните елементи на облеклото, на който всеки родител трябва да обръща внимание. И не става дума само за техния вид и съответствие с детската гардероба! Добре подбраните обувки имат огромно влияние върху развитието и здравето на крачетата на малкото дете. Какво следователно е важно да знаете преди покупката на обувки за дете? Продължете да четете!

Прочетете още »
Малък ангел, или комуния 2024 0
Малък ангел, или комуния 2024

Съвсем скоро, след миг, идва май и с него започва сезонът на комуниите. Това е едно от най-важните събития в живота на вашата дъщеричка – всяко момиче иска тогава да изглежда завладяващо. Затова си струва още отрано да помислите за стилизацията за този голям ден на вашето дете.

Прочетете още »
Съвършената Стилизация за Първо Причастие: От Венци до Аксесоари 0
Съвършената Стилизация за Първо Причастие: От Венци до Аксесоари

Модерна и удобна рокля за първо причастие е едно, но за да придадете на тоалета наистина уникален вид, обърнете внимание на елегантни и привличащи вниманието аксесоари. Какво да изберете за стилизацията на първото причастие, така че да изглежда изискано и в същото време впечатляващо? Разберете!

Прочетете още »
Какви стайлинг аксесоари за момиче да изберете? 0
lenta za kosa, bebeshki lenti za kosa, shtipki za kosa, chorapi, dŭlgi chorapi, bebeshki chorapi, chorapi do kolyanoto, det·ski chorapogashtnitsi, det·ski chorapogashti, chorapi nad kolyanoto, momiche, dete, momicheta, detsa

Искате ли дъщеря ви да изглежда най-красива в момичешка рокля по ваш избор? Изберете модни аксесоари за него! Необходима ви е само една гривна или интересни чорапи с помпони, за да промените изцяло тоалета си. Тествайте, играйте си с модата и вижте кои аксесоари ще подхождат най-добре на характера на вашето дете.

Прочетете още »
Как да облечете момиче в бляскав стил? Вижте нашите предложения 0
Как да облечете момиче в бляскав стил? Вижте нашите предложения

Богата класика - така можете да опишете накратко бляскавия стил. Елегантност, която привлича вниманието ненатрапчиво с деликатен блясък от пайети или бижута. Квинтесенцията на женствеността и шика, за които много малки момичета мечтаят, когато пораснат. Можете да ги сбъднете сега, като създадете красиви бляскави стилове с рокли за момичета.

Прочетете още »
Кръщене на бебе - първа рокля за момиче 0
Кръщене на бебе - първа рокля за момиче

Кръщенето е първото толкова важно семейно събитие в живота на вашето дете. Обикновено това е и първата възможност за останалата част от семейството да посрещне нов член в групата си. Ако искате дъщеря ви да изглежда страхотно на този ден, изберете официална рокля за момиче за специален повод.

Прочетете още »
Рокли за момичета, които обичат да блестят! 0
Рокли за момичета, които обичат да блестят!

Всеки родител знае, че децата са различни – едни са скромни и тихи, а други уверени, които обичат да са център на внимание и... да блестят! За такива малки звезди си струва да изберете стилове, които ще ги накарат да се почувстват не само красиви, но и уникални.

Прочетете още »
Какво да облече едно момиче за сватба в студените дни? 0
Какво да облече едно момиче за сватба в студените дни?

Сватбите често се планират много предварително. Понякога отнема две години! Ето защо е трудно да се предвиди какво ще бъде времето в този конкретен ден. Сватбените церемонии обикновено се организират през пролетния, летния и ранния есенен сезон. Дори и тогава обаче времето обича да си прави номера. Сватбеният ден може да бъде хладен, дъждовен и ветровит.

Прочетете още »
Семейна фотосесия с фотограф – какво да облекат децата, за да са красиви снимките? 0
Семейна фотосесия с фотограф – какво да облекат децата, за да са красиви снимките?

Планирали ли сте семейна фотосесия с фотограф? Такива снимки са чудесна идея за запечатване на моментите, прекарани заедно. Със сигурност много пъти ще преглеждате семейните албуми и ще си спомняте с копнеж за онези необикновени моменти. Дори когато децата ви напуснат семейния си дом, за да изследват света сами.

Прочетете още »
Костюмирано парти или как от рокля за момиче да измислим красив тоалет 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Скоро дъщеря ви ще отиде на първото си костюмирано парти. Това е специален и трогателен момент за вас. Искате ли да изглежда перфектно на този ден? Имате стотици идеи за стайлинг в главата си, но не знаете коя да изберете?

Прочетете още »
Поли за момичета - какви модели можете да изберете за дъщеря си? 0
det·ski poli, det·ski poli ot tyul, det·ska pola pachka, det·ski poli tutu, poli za momicheta, detsa, momicheta

Не всички момичета обичат рокли. Някои млади дами се противопоставят на конвенциите и предпочитат да избират различен вид облекло за специални поводи. Все пак има начин да съчетаете работата с удоволствието. Вместо рокля за момиче, изберете пола за дъщеря си! Ще бъде едновременно удобно и подобаващо елегантно.

Прочетете още »
Как да изберем размера на дрехите на детето? 0
Как да изберем размера на дрехите на детето?

Вероятно не веднъж сте купували дрехи за дете в Интернет - например официална рокля за момиче с размер 134 - и се е оказвало, че ръкавите са твърде къси или талията е твърде тясна. Пазаруването е особено трудно, когато не можете да пробвате дрехите на вашето бебе веднага, просто трябва да приемете уверенията на производителя.

Прочетете още »
Как да облечем момче за сватба? 0
Как да облечем момче за сватба?

Когато става въпрос за избор на момичешка рокля за сватбено тържество, изборът изглежда очевиден – трябва ви само официална рокля за специални поводи, хубави обувки и готово! Когато обаче темата е за момче...

Прочетете още »
Каква рокля за момиче за лятото? Разбира се, с цветя! 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Колкото по-топли са дните, толкова по-охотно посягаме към тази дреха. Той е лек, ефирен, фин и момичешки. Можете идеално да го съчетаете с допълнителни аксесоари, като например красива шапка, която да ви предпази от суровото слънце. За какво се отнася? Разбира се, за рокля за момиче!

Прочетете още »
Вече е на годинка! Каква рокля за момиче за такъв важен повод? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Гледате малката си дъщеря и се чудите кога е минало това време? Току-що сте държали бебе в ръцете си и сега вашето бебе интензивно изследва света и се опитва да направи първите си стъпки. Това е специален момент за един от тях - първият рожден ден на вашето дете! Празнувайте, за да бъдете запомнени възможно най-добре.

Прочетете още »
Как да организираме честването на Първото Свето Причастие? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Първото Свето причастие е важно събитие в живота на едно дете. Освен целия сакрален аспект, това обикновено е първото толкова голямо парти в живота му, по време на което цялото внимание е насочено към малко дете. Организирането на семейно тържество, изборът на рокля за първо причастие на момиче е истинско предизвикателство. Добре е да се подготвите добре за този ден, за да имате красиви спомени.

Прочетете още »
Бохо сватба с вкус – каква рокля да изберете за вашето дете? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 6

Сватбите в бохо стил са все по-чест избор сред младите двойки. Предпоставката на бохо стила е простотата, близостта до природата и съчетаването на етнически, хипи и цигански влияния. Това е стил за двойки, които обичат да нарушават конвенциите, креативни са и традиционните сватби не са техният стил.

Прочетете още »
Ролята на малката шаферка на сватба 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 5

Малките момиченца мечтаят да станат шаферки на сватба. Тогава те се чувстват оценени и важни. Ако във вашето семейство или приятели има момиче на възраст между 3 и 9 години, можете да го помолите да играе ролята на малка шаферка на вашата сватба.

Прочетете още »
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium