Доставка

Начини на доставка

В зависимост от количеството и теглото на поръчаните от вас продукти, избрания начин на плащане и вашите собствени предпочитания, можете да изберете един от начините за доставка:

 • Най-бързо и безопасно:
  Куриерска фирма - доставката се извършва от професионална куриерска компания GLS или Еконт. Изборът на куриер означава удобство и сигурност, че вашата поръчка ще пристигне навреме и на разумна цена. Освен това ще получите линк към уебсайта на вашия имейл адрес, където ще можете да проверите къде се намира вашата пратка.

   

 • Най-евтин:
  Офисът на Еконт - е най-евтиният вариант за доставка. Вашата поръчка се доставя чрез Еконт.

   

 • Безплатна доставка:

  При поръчка от 150 лв. Можете да се възползвате от безплатна доставка, която се извършва от Speedy.

 

Общите разходи за доставка на поръчката ще бъдат показани, след като добавите продукти в кошницата и след това изберете формата на доставка и начина на плащане, който ви интересува - в обобщението ще видите точната стойност, която трябва да бъде платена.

 

Време за доставка

Начин на доставка

Време за доставка

Безплатна доставка от 150 лв

 

3-4 работни дни

 

3-4 работни дни

3-4 работни дни

 

Краен срок за получаване на пакета

Веднага след като направите поръчката си, ще получите имейл за потвърждение на поръчката и линк. След получаване на плащането за поръчката, ние започваме нейното изпълнение и вие ще бъдете информирани за хода на нашата работа.

 

Дата на получаване на пакета = време за подготовка за изпращане + срок на доставка

 

Датата на доставка зависи от наличността на продукти и избрания начин на плащане, докато времето за доставка зависи от избрания от вас начин на доставка.

Наличност на продукти

За всеки продукт е дадена дата, която описва кога продуктите могат да бъдат изпратени - от 24 часа до няколко, понякога дори няколко дни (в случай на труднодостъпни продукти). Полагаме всички усилия, за да гарантираме, че офертата, представена на уебсайта, съответства на реалните нива на запасите, но може да се случи действителното време за доставка да бъде удължено - ние ще Ви информираме незабавно.

Ако поръчате няколко продукта, времето за доставка за цялата поръчка е съобразено с продукта с най-дългото време за доставка. Можете да завършите поръчката на етапи - свържете се с нас или въведете подходящата анотация в коментарите към поръчката.

 

Международни доставки

Страна на доставка

Време за доставка

Австрия, Германия, Чехия, Люксембург, Полша, Словакия, Латвия, Естония, Литва, Белгия, Холандия

1-2 работни дни

Дания, Румъния, Унгария

2-3 работни дни

Франция, Испания, Италия, Хърватия, Ирландия, Лихтенщайн, Сан Марино,

3-4 работни дни

Португалия, Швеция,

5-6 работни дни
Финландия, Черна гора, Украйна, Молдова, Израел, Исландия, Албания, Босна и Херцеговина, Кипър, Гърция, Малта, Северна Македония, Норвегия, Сърбия, Швейцария, Обединеното кралство 7-10 работни дни

Други държави

Моля, свържете се с нас


Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля свържете се с нас чрез формата за контакт на info@zoyafashion.bg

Екипаж на магазина

ZOYA Fashion - Рокли за момичета, официални рокли за деца, шаферки, идеални за партита, сватби, първо причастие, кръщене, рождени дни.

нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium