За нас

В усмивката на детето има скрита магия, защото тя може да накара целия свят да се усмихне.

официални детски рокли, рокли за момичета, шаферски рокли за деца, бебешки рокли

Роклите на ZOYA са сладък микс от любими стилове, от класически и приказен до смел и бляскав!

Удовлетворението на нашите клиенти, особено на най-малките, е най-важното за нас, затова полагаме всички усилия да гарантираме, че поръчките се изпълняват бързо и предлаганите стоки са изключителни и с най-високо качество. Благодарение на ангажираността на нашите професионалисти, които са готови да предоставят съвети, пазаруването в нашия онлайн магазин се превръща в чисто удоволствие.

 

Историята на ZOYA

В началото нашите дрехи се шиеха извън страната, а цялата дистрибуция я извършвахме самостоятелно. Въпреки началните затруднения и ограничения, фирмата ZOYA бързо спечели признание сред родителите, които търсеха оригинални и висококачествени дрехи за своите деца на разумна цена.

С времето, фирмата ZOYA се разраства и започнахме постепенно да отваряме нашите магазини в Полша, като назначавахме повече служители, които помагаха в производството и продажбата на дрехи за деца. С развитието на фирмата започнаха да се появяват нови предизвикателства, които пазеха нашия пазар.

Едно от такива предизвикателства беше икономическата криза, която удари цялата текстилна индустрия. Фирми започнаха да затварят магазините си, а клиентите да се отказват от закупуване на луксозни дрехи за своите деца. ZOYA също усети последиците от кризата, но вместо да се отказваме, ние като родители на нашето трето дете решихме, че трябва да се ангажираме още повече.

Започнахме да търсим иновативни решения и да въведем онлайн продажба, като преместихме дейността си в Интернет. Това не беше лесно - много нощи без сън, или липса на почивен ден в годината. Всичко за да запазим марката си и да позволим по-нататъшно развитие.

Въпреки на кризата, фирмата ZOYA винаги се придържаше към своята първоначална цел - да дарява радост на малките деца чрез визитни дрехи. Нашите продукти винаги са били изработени от най-висококачествени материали, а дизайнерите са се старали да грижат за всяка детайл, за да бъдат дрехите не само елегантни, но и удобни за носене.

След години на труд и жертви, фирмата ZOYA стана един от най-добрите брандове за визитни дрехи за деца в Полша. Нашите продукти се радват на непрестанна популярност, а основателите гледат с гордост на своето дело.

Тази кратка история на нашата фирма е история за страст, посветеност и вяра в мечтите си. Това е историята за преодоляването на трудностите и постоянното търсене на съвършенство. Благодарение на нашата детерминираност и непоколебима воля, фирмата ZOYA стана един от най-добрите брандове за елегантни дрехи за деца в Европа, които радват малките и с гордост се купуват от техните родители.

 

Непрекъснато разширяваме групата от клиенти, а също така сме в други страни:

ZOYA Полша: www.zoyafashion.pl

ZOYA Португалия: www.zoyafashion.pt

ZOYA Австрия: www.zoyafashion.at

ZOYA Чехия: www.zoyafashion.cz

ZOYA Холандия: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Германия: www.zoyafashion.de

ZOYA Словакия: www.zoyafashion.sk

ZOYA Унгария: www.zoyafashion.hu

ZOYA Великобритания: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Италия: www.zoyafashion.it

ZOYA Финландия: www.zoyafashion.fi

ZOYA Франция: www.zoyafashion.fr

ZOYA Испания: www.zoyafashion.es

ZOYA Белгия: www.zoyafashion.be

ZOYA Дания: www.zoyafashion.dk

ZOYA Румъния: www.zoyafashion.ro

ZOYA Литва: www.zoyafashion.lt

ZOYA Латвия: www.zoyafashion.lv

ZOYA Естония: www.zoyafashion.ee

ZOYA Хърватия: www.zoyafashion.hr

ZOYA Ирландияwww.zoyafashion.ie

ZOYA Словения: www.zoyafashion.si

ZOYA Швеция: www.zoyafashion.se

ZOYA Гърция: www.zoyapaidi.gr

 

Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля свържете се с нас чрез формата за контакт на info@zoyafashion.bg

Екипаж на магазина

ZOYA Fashion - Рокли за момичета, официални рокли за деца, шаферки, идеални за партита, сватби, първо причастие, кръщене, рождени дни.

нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium