Сервиз за Опаковане на Подаръци

Подготовка за изпращане: 1 работен ден
Доставка: Цената не включва евентуални разходи за плащане проверете методите на доставка
Цена: 7,00 лв. 7.00
ilość бр.

изберете вариант

добавете към списъка с желания
* - Полето е задължително

Описание

Поднесете Вашите покупки като изключителен подарък!

Когато избирате елегантна рокля за рожден ден на Вашето дете, момчешки комплект за кръщене или декоративна лента за специален повод, искате подаръкът Ви да бъде не само красив, но и опакован по начин, който подчертава неговата уникалност. В нашия онлайн магазин разбираме тези нужди и предлагаме професионален сервиз за опаковане на подаръци.

Ексклузивна опаковка, която ще очарова всеки

Поръчаният от Вас артикул ще бъде внимателно опакован в декоративна кутия, завързана с блестяща сатенена лента. Вътре ще намерите продукта, обгърнат с нежен хартиен папирус, запечатан с нашата фирмена етикетка. Цялостната презентация изглежда изключително елегантно и е готова за поднасяне на любим човек.

Как да използвате услугата за опаковане на подаръци?

Това е лесно! Преди да завършите покупките, добавете опцията "Опаковане на подарък" в кошницата. Ако искате само определени продукти от поръчката да бъдат опаковани по този начин, уведомете ни в полето за коментари. Важно е да знаете, че използването на тази услуга не влияе на срока за изпълнение на поръчката.

Безопасна доставка в стилна опаковка

Всеки наш опакован подарък се поставя в фирмена ни опаковка, която гарантира безопасна доставка от избрания превозвач. Грижим се да няма цени или касови бележки в подаръчната опаковка (касовата бележка се изпраща по имейл), така че можете да предадете подаръка веднага след получаването му.

Услугата е налична за цялата поръчка

Не е важно колко продукта поръчвате - услугата за опаковане на подаръци е налична еднократно за цялата поръчка. Нека всеки продукт, който купите, стане изключителен подарък, който ще очарова любим човек.

Транспортни разходи Цената не включва евентуални разходи за плащане

Страна на доставка:

Отзиви за продукти (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium