Бохо сватба с вкус – каква рокля да изберете за вашето дете? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 6

Бохо сватба с вкус – каква рокля да изберете за вашето дете?

Сватбите в бохо стил са все по-чест избор сред младите двойки. Предпоставката на бохо стила е простотата, близостта до природата и съчетаването на етнически, хипи и цигански влияния. Това е стил за двойки, които обичат да нарушават конвенциите, креативни са и традиционните сватби не са техният стил.

Бохо сватбите най-често се организират в лоното на природата. Дървени елементи, диви цветя, модерно макраме като ловци на сънища или ракита ще се впишат идеално в този декор. Ако отивате на такава сватба, изберете небрежен или типичен бохо стил. Традиционните рокли за сватба няма да работят тук. Децата също трябва да бъдат облечени подходящо за случая, за да се чувстват комфортно в компанията.

Рокля в бохо стил за момиче

Роклята за момиче, която идеално се вписва в бохо стила, трябва да бъде лека и ефирна. Що се отнася до дължината, тук няма определени стандарти. Всяка една ще бъде добра, ако детето се чувства удобно в нея. Нашата оферта включва няколко рокли, които ще се впишат перфектно в атмосферата на изискана бохо сватба.

Дантелената рокля Lou е лека и лесна за игра. В него момичето ще бъде като принцеса. Нестандартността на роклята се подчертава от пришит волан в долната част.

Меката и ефектна дантела също играе основна роля в модела Bohemia. Бял цвят, ¾-дължина на ръкава и нежна, дантелена стояща яка ще направят момичето да прилича на красива нифма.

Ако дъщеря ви не може да си представи рокля без слой тюл, изберете модела Angel. Това е момичешка рокля, която ще превърне притежателката си в истинска фея. Дантелената горна част перфектно хармонира с долната част от тюл. При този модел можете да изберете дължина до коленете или да изберете midi версия (версия Angel Long). Роклята Angel за момиче също се предлага в два цвята: класическо бяло и комбинация от бяло горнище с пудрово розово долнище.

Комбинацията от дантела и тюл може да откриете и в роклята Маргарет. Това е предложение на рокля за момичета, които мечтаят да бъдат принцеси. Сладко прахообразно розово или лъскаво бяло и липсата на ръкави ще паснат перфектно на атмосферата на бохо сватба.

Рокля Естел за момиче е оригинално предложение за вашето дете. Необичайна кройка, нежен тюл в розов цвят и флорални аксесоари ще направят момичето да изглежда феноменално. Estelle е създадена за бохо стила. Неговата ефирност, лекота и нотка на романтика идеално ще хармонират с декора по време на сватбиa.

Публикувайте коментари (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium