Как могат да участват децата в сватбата? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 4

Как могат да участват децата в сватбата?

Децата обикновено предизвикват топли чувства у възрастните и предизвикват усмивка на лицата им. Особено по време на тържества като сватби, гледката им е трогателна. Освен това такива моменти най-често остават в спомените на гостите. Ако имате деца в семейството си, трябва да ги включите да помогнат в този важен ден.

Сватбено шествие

Да започнем със сватбата. Вие се грижите за църковния декор. Красиви цветя, килим до олтара. Лицата на гостите са обърнати към вас. И пред вас са те. Малчугани, които ви водят до олтара като приказни герои, с изражения, които трогват всеки. Понякога ще бъде мила усмивка, понякога лицето на дете, завладяно от ролята си. Ето как може да изглежда вашата сватба. Не забравяйте обаче да не принуждавате децата си да играят тази роля. Не всеки ще се чувства комфортно в него. Говорете с най-малките дали искат да ви придружат в този важен момент и в каква роля се виждат. Може би планирате рокля с дълъг шлейф и някое момиче мечтае да ви я носи. За нея това ще бъде страхотно преживяване, а за вас незабравим и специален момент.

Танци и игри

Разбира се, първият танц е запазен за булката и младоженеца. Но може би си струва да помислите дали да поканите деца на следващата, особено ако на вашата сватба ще има много от тях. Малко по-големите деца вероятно вече няма да се срамуват и ще се радват да участват в забавлението. Момичетата особено обичат да блестят на дансинга, като принцеси. Ако по-малките деца се чувстват неудобно, техните родители също могат да се присъединят към тях. Направете голям кръг и танцувайте. Задължителна мелодия, позната на децата - песни от приказки ще бъдат страхотна идея.

Снимки и видео от първа ръка

Професионалният фотограф и оператор на практика са задължителни по време на една сватба. Ако обаче във вашето семейство има деца в училищна възраст, които проявяват интерес към камерата, помолете ги да направят снимки или дори да направят филм по време на церемонията. Повечето деца обичат да правят снимки на възрастни. Това е страхотна идея само с плюсове. Освен че няма да чакате повече от месец за обработка на снимката, вие със сигурност ще видите вашата церемония от друга гледна точка. Удивително е как децата виждат света по различен начин от възрастните. Такъв материал може да бъде страхотен сувенир - забавен и трогателен в същото време.

Има много идеи за приобщаване на децата към активно участие в сватбата. Но не забравяйте, че всеки трябва да иска. Това е ключът към това да се забавлявате.

Публикувайте коментари (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium