Малък ангел, или комуния 2024 0
Малък ангел, или комуния 2024

Съвсем скоро, след миг, идва май и с него започва сезонът на комуниите. Това е едно от най-важните събития в живота на вашата дъщеричка – всяко момиче иска тогава да изглежда завладяващо. Затова си струва още отрано да помислите за стилизацията за този голям ден на вашето дете.

Какво да изберете, за да бъде модерно, удобно и практично? Какви са комунийните тенденции за 2024 година? Какво да направите с облеклото, ако от предварително е определено да се носи комунийна риза във формата на алба? Какъв рокля за момичето да изберете за спомен от първата света комуния? Продължете да четете!

Каква трябва да бъде идеалната рокля за комуния за момиче? Първата света комуния е за вашето дете много вълнуващо събитие. Накрая, след дълго време на подготовка за този ден, тренирайки молитви, стихотворения и последователността на събитията по време на светата меса. За да направите този стресиращ момент малко по-приятен за дъщеря ви, струва си да се занимаете с това, което момичетата харесват най-много – изборът на комунийна рокля!

Има обаче няколко насоки, които е добре да се спазват, за да може избраната креация наистина да стане рокля за света комуния. Кои са тези въпроси?

Цвят на креацията. Комунийната рокля за момичето трябва да бъде бяла. Това произтича от символиката на този цвят, който означава чистота и невинност (както душата на детето). Късметлийски, нюансите на бялото са многобройни, така че без проблем ще съобразите креацията с типа красота на вашето дете. Дължина. При роклите за комуния колкото по-дълга е креацията, толкова по-добре. Стилизацията за това събитие трябва да бъде скромна и да покрива по-голямата част от тялото. Затова, когато избирате окончателния ансамбъл, обърнете внимание на моделите с дължина до коляното и по-дълги. Аксесоари. Помнете, че това е света комуния, а не сватба! Затова не прекалявайте с богатството на украшения и количеството материал в комунийната рокля за момиче. Удобство. Най-важно трябва да бъде комфортът на вашето дете. Затова избирайте прости модели на комунийни рокли, така че вашата дъщеря да може свободно да се забавлява и танцува след цялото събитие.

Какво да правите в случай, че парохията предварително е наложила носенето на алби, а вие вече сте закупили рокля за комуния за момичето? Не се притеснявайте – креацията идеално ще послужи за семейното тържество след светата меса. Вашата дъщеря със сигурност ще се чувства в нея по-добре, отколкото да е целия ден в алба.

Спомен от светата комуния – да се купи по-голяма рокля за момичето на запас или не? Някои парохии година след първата света комуния организират т.нар. спомен от комунията. Това е света меса, по време на която децата в празнични дрехи или комунийни алби си спомнят за това важно събитие. В такъв случай у много майки възникват съмнения какво да направят с комунийната рокля или албата?

Има 2 възможности за тази ситуация:

Можете да закупите рокля за комуния или алба с един размер по-голям и малко по-дълга за момичето. Преди събитието леко подшейте креацията, за да не се спъне детето в излишъка от материал. Следващата година, когато вашата дъщеря порасне, разпорете конеца и креацията е готова!

Това решение също има своите минуси: в деня на първата комуния вашата дъщеря ще има неподходяща комунийна рокля и нямате гаранция, че избраният размер след година определено ще бъде подходящ. Можете също така случайно да повредите креацията при разпарването на подгъва.

В годината на събитието купувате нова комунийна рокля за момичето или алба. Минуси? Трябва да изразходвате допълнителни средства, но имате сигурност за правилното прилягане на креацията. Освен това това ще бъде голяма радост за вашата дъщеря, ако може да избере втора, модерна рокля за този ден.

Как да се погрижите за комунийната рокля, за да издържи до този важен ден? Вече избрахте ли рокля за момичето за комунията? Прекрасно! За да може вашата дъщеря да изглежда във възможно най-добра форма, сега трябва да се погрижите за нейното правилно съхранение. Как да сторите това?

Окачете комунийната рокля на закачалка. По този начин няма да се появят гънки и деформации. Използвайте калъф. Белите дрехи обичат да губят цвета си под влияние на светлината и праха. За да запазите безупречната белота на комунийната рокля, поставете я в калъф. Така в този ден тя ще изглежда перфектно! Ако искате леко да освежите външния вид на избраната рокля за момичето за комуния, ден преди събитието я обработете с вертикален парогенератор. Преди да пристъпите към действие обаче, внимателно проверете етикета и се запознайте с означенията, поставени на него.

За повече съвети относно прането и съхранението на рокли за момичета, посетете нашите други статии:

Как да съхранявате рокли за момичета, за да запазят формата си за дълго? Как да изперете рокля за момиче, за да може да се използва за много поводи? Бели рокли за момичета – добър ли е този избор?

Комунийни тенденции за 2024, или какви рокли за комуния за момичета ще бъдат модерни този сезон? Какво ще бъде модерно по време на комуниите през 2024? Този сезон е под знака на простотата и класиката. Въпреки това това съвсем не означава, че комунийните рокли за момичета тази година ще бъдат бедни на украшения!

По отношение на кройката, доминират дългите, но разкриващи глезените, свободни модели с колан на талията. Горната част на роклята за момичето е гладка, докато долната част е от нежен тюл. Съществуват и деликатни шевове на края на креацията. Най-украсени са обикновено ръкавите, деколтето или талията, благодарение на което роклята придобива уникален характер. Елегантни, момичешки и скромни.

Най-модерните модели комунийни рокли за момичета в Zoya Fashion Вижте нашата най-нова колекция рокли за комуния 2024 и изберете сред тях креацията, в която вашата дъщеря ще се чувства като малък ангел! Кои модели препоръчваме най-много?

Ayla Роклята за момичета Ayla се вписва идеално в текущите комунийни тенденции за 2024. Това, което я отличава от останалите креации и я прави наистина специална, е деликатно украсената с диамантени камъчета колан на талията и пернатите ръкави. Благодарение на това цялостният вид изглежда лек и много романтичен.

Elida Има ли строги правила относно вида на комунийната рокля за момичето у вас? Elida е идеална в този случай! Леко блестящата горна част с деликатни кристали на деколтето се съчетава перфектно с тюловия, падащ дол. Това ще бъде великолепна креация за такова важно събитие!

Lara Момичешка, скромна, просто перфектна – такава е комунийната рокля Lara. Защо да я изберете за първата света комуния на вашата дъщеря? Благодарение на деликатните тюлови волани на раменете и в долната част на креацията вашето дете ще изглежда завладяващо, а едновременно с това и субтилно. Това е идеално подбраната стилизация за такъв празник.

 

Публикувайте коментари (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium