Защо си струва да купувате детски дрехи онлайн? 0
Защо си струва да купувате детски дрехи онлайн?

Удобно, бързо и удовлетворяващо. Пандемията допълнително ускори това, което изглеждаше неизбежно. За какво говорим? Разбира се, за онлайн пазаруването. Оказва се, че това е един от любимите начини на много майки да попълнят детския гардероб с детски дрешки и рокли за момичета. Защо тази тенденция става толкова популярна?

Обичаме да пазаруваме онлайн! Знаете ли, че през 2022 г. цели 75% от поляците заявиха, че пазаруват онлайн поне веднъж месечно? Освен това, според проучване на CBRE, най-често поръчваните продукти онлайн са именно дрехи – цели 58% от респондентите посочиха този отговор. Най-многобройната група, която поръчва дрехи онлайн, са жените на възраст 25-44 години – така отговориха 69% от анкетираните.

Как стоят нещата при детските дрехи? Според проучване, проведено от Reporter Young, все още преобладава броят на хората, които пазаруват в магазините – 54,9% срещу 45,1% поръчващи онлайн. Този резултат обаче предполага, че секторът на онлайн пазаруването има голям потенциал. Често по-ниските цени в интернет магазините и големият избор на асортимент карат все повече родители да пазаруват онлайн.

Както виждате, онлайн пазаруването за повечето жители на Полша се превърна в обичайна дейност, а поръчването на блузи, панталони, детски суичъри или рокли за момичета онлайн е все по-популярна тенденция в пазаруването. Защо толкова охотно избираме този начин?

5 причини, поради които си струва да пазарувате детски дрешки онлайн Удобство Онлайн пазаруването можете да правите навсякъде, където имате интернет. Не ви е нужен дори лаптоп! В днешно време много онлайн магазини имат адаптирани сайтове за мобилни браузъри, така че спокойно можете да изберете най-красивите рокли за момичета за вашата дъщеря от телефона си, седейки на дивана и гледайки с нея анимационни филмчета.

Голям избор на модели и размери В магазин на място, преди да купите, например, подходяща рокля за момиче за специален повод, трябва да обиколите целия магазин, за да намерите подходящия закачалка с асортимент, а след това и правилния размер. Добавете към това и многолюдната тълпа, която е решила да пазарува заедно с вас. Звучи като много работа, нали?

При онлайн пазаруване целият асортимент е на една ръка разстояние. Освен това можете да зададете подходящи филтри, за да намерите точно това, което търсите, например, рокля за момиче. В интернет магазина имате допълнително и целия спектър от размери, така че е достатъчно да изберете подходящия вариант и готово.

Спестяване на време и енергия Пазаруването на детски дрехи и рокли за момичета в магазините винаги е голямо начинание. Представете си това – първо трябва да облечете децата за излизане (винаги някое ще поиска да отиде до тоалетната), после себе си, да ги закарате до най-близкия магазин, да ги съблечете, да пробват дрехите, да ги облечете отново, да платите, да успокоите някоя разправия и накрая да се върнете с продукта вкъщи. Уморихме се само като мислим за това, да не говорим за реализацията.

Избирайки онлайн пазаруването, си спестявате всичко това. Децата могат спокойно да пробват всички дрехи, когато пакетът с поръчката пристигне до вашата врата. Спестявате време, енергия... и собствени нерви.

Възможност за връщане на поръчката А какво става, ако се окаже, че поръчаната рокля за момиче е твърде малка? Това е именно предимството на интернет магазина пред физическия. Имате законово гарантирани 14 дни за връщане на стоката без да посочвате причина, макар че много магазини предлагат значително по-дълги срокове.

Много често не се налага дори да ходите до пощата, защото има възможност за вземане на пакета от куриер.

Удовлетворение Пазаруването служи не само за задоволяване на основните нужди, но също така носи много удоволствие. Как е при онлайн поръчките?

Според доклада Digital Dopamine, в който са представени резултатите от проучване сред 1680 респонденти от САЩ, Великобритания, Бразилия и Китай, потребителите са по-развълнувани, когато техните покупки пристигнат по пощата, отколкото когато купуват в магазин. Този отговор посочиха 76% от хората в САЩ, 72% във Великобритания, 73% в Бразилия и цели 82% в Китай.

Защо са толкова високи резултатите? Така ни е програмирала... природата! В момента на поръчката и чакането на пратката организмът отделя хормона допамин. Той отговаря за усещането за удовлетворение и еуфория. Така че онлайн пазаруването удължава този положителен състояние, което може да бъде нарушено само от размера на банковия баланс в края на месеца. ;)

Zoya Fashion, или елегантни рокли за момичета на една ръка разстояние Именно поради горните причини създадохме онлайн магазин с рокли за момичета Zoya Fashion. Искахме най-вече да улесним достъпа до най-модерните тоалети за много поводи за вашата дъщеря. Тук ще намерите както рокли за момичета за сватба, така и удобни рокли за празнични събития за момичета, както и такива за ежедневието.

Разгледайте сега най-новата колекция и вижте колко е лесно!

Публикувайте коментари (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium