Как да облечете дете за специални поводи? 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 3

За дете, както и за възрастен, една официална рокля не е достатъчна. През годината то ще участва в различни тържества – по-малко или по-тържествени, в училище, със семейството или приятелите. Добре е роклята за момиче да отразява този характер и да дава на детето усещане за увереност и свобода.

Ние ще ги подчертаем, като подберем подходяща кройка, вид материя, декорации и цветове. По-долу има няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете правилната рокля за момичето.

Рокли за момичета за празниците

Тези, прекарани в семейна среда или у дома ни позволяват да имаме малко по-спокойна кройка и дизайн, но предизвикват топла, сърдечна атмосфера. Струва си да облечете рокля в цветове, свързани с празниците - червено, тъмносиньо, зелено или златно. Рокли с дълги ръкави, велурени и дори плетени също ще работят по-добре. Страхотен избор може да бъде например червена плетена рокля Nel, рокля от червено вино Ana или рокля Ines.

Рокли за момичета за сватби и балове

В този случай можем да си позволим още малко лудост. Вместо дълги материи можем да изберем леки – ефектни, но даващи много свобода на движение при танци и игри. Можем да заложим и на малко по-изразителни кройки и цветове. Рокля за момиче за сватбено тържество изглежда страхотно както в традиционния цвят пудрово розово (като роклята на Chantal с асиметричен подгъв), така и в ярък цвят фуксия.

Рокли за рожден ден

Не трябва да забравяме и мобилността и спонтанността на детските игри. Една рокля за момиче трябва да издържи на всички тези трудности и освен това да бъде абсолютно удобна. Затова си струва да помислите за малко по-свободни модели без ръкави и приятна за тялото памучна подплата.

Роклята от тюл Ismena или много момичешката рокля Naomi ще ни осигурят изключителен комфорт. Тези две очарователни предложения на рокли за момичета перфектно подчертават детската естественост и непретенциозност.

Рокли за момичета за училищни тържества

За училищни призиви и гала нека изберем рокли за момичета със семпли кройки и пастелни цветове. От една страна, за да подчертаем важността на мястото и времето, а от друга - няма да затрупаме детето с традиционна, изтъркана академична граната. В такива ситуации добре работят трапецовидни кройки или рокли, изрязани на талията и с разширяващ се подгъв.

Публикувайте коментари (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium