Как да облечем момиче за сватба? Ще бъде модерен през сезон 2022 г 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli

Лесно е да прекалите, когато избирате момичешка рокля за сватбено тържество. Поради липсата на единен дрескод за децата, ние често обличаме децата си в тонове на волани или напротив - залагаме на стереотипния, сладък стил. Междувременно детската мода ни позволява да имаме повече свобода, да играем със стилове и цветове. Роклите за момичета могат да бъдат стилни и в същото време подходящи за възрастта на детето.

Рокли за почти възрастни момичета

Тенденциите в детската мода от известно време се стремят да разчупят безформените и дори леко разхвърляни стилове. Срещаме все повече рокли за момичета по модел на възрастни. Разбира се, те са модифицирани, за да не изглежда детето ни карикатурно или неадекватно на възрастта си.

Затова си струва да бъдете умерени при избора на рокля за момиче. Не се страхувайте от декорации по роклите като пера, тюл, волани, пайети или дантела. Това са модерни аксесоари, които оживяват детските рокли и им придават празничен вид.

Въпреки това, добре проектираната рокля на момичето трябва да бъде хармонична. Например, когато избираме модните напоследък прозрачни ръкави, нека изберем семпла, изградена горна част – точно като в нашата тъмносиня рокля Luna. Можем да следваме принципа на баланса и в други случаи, като изберем:

  • красива долна част на роклята с елегантна горна част или обратното - лъскава горна част с пайети на рокля Ana в комбинация с нежна пола не създава впечатление за преувеличение.

     

  • Видими, многоцветни акценти - бухнали ръкави, обшити с пайети в рокля за момиче Натали ще откроят детската рокля с приказни цветове, но няма да създадат впечатлението, че детето не отива на сватбата.

     

  • Характерна материя или цвят в комбинация със семпла кройка - живи или ярки цветове в комбинация с универсална кройка за момичешки рокли са идеални за момичета, които обичат комфорта и свободата на движение. Можете да изберете например дръзката рокля Fabienne във цвят на фуксия или роклята Naomi, украсена с цветя.

     

Така не само ще облечем елегантно децата си, но и няма да разочароваме очакванията им. Трябва да припомним, че сватбата за повечето от тях е първият "истински" бал.

Бяло не само за булката

Бяла или кремава сватбена рокля е истинска грешка. При малките момичета обаче можем да си позволим малко повече свобода.

Белите рокли за момичета са добър избор, особено ако детето ще бъде шаферка. Освен това са нежни и отлично подчертават характера на детето, на което бялото подхожда независимо от повода. За семпли и непретенциозни рокли, като роклята от тюл на Шантал или роклята на Емили, също е лесно да изберете цветни аксесоари, които ще разчупят общността на белия цвят и ще придадат елегантен оттенък на целия стайлинг.

Публикувайте коментари (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium