Ролята на малката шаферка на сватба 0
ofitsialni rokli za momicheta, ofitsialni det·ski rokli, det·ski ofitsialni rokli, det·ska ofitsialna roklya, bebeshki ofitsialni rokli 5

Ролята на малката шаферка на сватба

Малките момиченца мечтаят да станат шаферки на сватба. Тогава те се чувстват оценени и важни. Ако във вашето семейство или приятели има момиче на възраст между 3 и 9 години, можете да го помолите да играе ролята на малка шаферка на вашата сватба.

Струва ли си да имаш малка шаферка, която да ти помага?

Може би Малката шаферка няма да ви помогне с твърде много неща, но със сигурност ще придаде специален характер на вашата церемония. Момиче в сладка рокля с лице на ангел със сигурност ще усети гостите и ще ги накара да се усмихнат. Ако искате вашите близки да запомнят вашата сватба като специална и нетрадиционна, помислете дали да включите малка шаферка, за да ви помогне. Това ще бъде голяма чест за момичето, а вие със сигурност ще се радвате да сбъднете мечтата й.

Малки задачи за шаферки

Задачите, които поверявате на Малката шаферка, трябва да са подходящи за възрастта. Най-малките момичета могат да хвърлят цветя пред вас по пътя към олтара. Ако имате дълъг воал, няколкогодишно дете лесно ще се справи с него. По-големите момичета, около 8-10 години, дори могат да поискат да прочетат на сватбата или да изпеят псалм, ако са музикално надарени. Струва си да поговорите с детето предварително и да попитате как се вижда в тази роля. Това ще сведе до минимум риска в този важен ден детето да промени решението си или да се стресира от задачи, в които се чувства несигурно.

Как да облечем малката шаферка?

Роклята на малката шаферка играе важна роля. Струва си да направите рокля за момиче да се откроява от тълпата и в същото време да има някакъв общ елемент с вашите аксесоари. Роклите за момичета могат да подчертаят стила на церемонията (например за сватба в бохо стил роклята от тюл Estelle ще бъде перфектна). Ако ще носите дантелена рокля, потърсете рокля с дантелена горна част за вашия малък помощник, като в светлорозовия модел Маргарет. Струва си да поставите аксесоари като цветен венец, от който ще имате сватбен букет. Ако планирате да включите няколко момичета в ролята на малката шаферка, изберете един модел рокли или общ елемент, като пояс. Когато избирате рокля за деца обаче, не забравяйте за техните предпочитания, за да не се чувстват зле. Това ще се отрази на тяхното поведение. Отидете с момичето до магазина, където тя ще може да пробва няколко модела. Едно доволно дете с удоволствие ще изпълни важната си задача, а вие ще сте сигурни, че церемонията ще изглежда като приказка.

Публикувайте коментари (0)

Submit
нагоре
Sklep jest w trybie podglądu
Вижте пълната версия на сайта
Sklep internetowy Shoper Premium